RÓLUNK

Üdvözöljük a Filia-Bona Kft. honlapján!

Filia-Bona Kft. 1995 óta, már több mint húsz éve, foglalkozik olasz konyhabútorok és irodabútorok forgalmazásával, belsőépítészeti tervezéssel, valamint a magyarországi piacon jelen lévő háztartási készülékeket gyártó cégek termékeinek értékesítésével. Az elmúlt években kiegészítettük kínálatunkat olasz lakásbútorok ? ülőgarnitúrák, nappali és hálószoba bútorok ? forgalmazásával is.

A  100 %-ban magyar tulajdonú Filia-Bona Kft.VALCUCINE, a FEBAL és az ARTEC olasz konyhabútorgyárak képviseletét látja el Magyarországon, mely gyárak bútorai a magas minőség mellett, rendkívül gazdag szín-, anyag-, elem- és formaválasztékkal rendelkeznek. Az exkluzív konyhabútoroktól egészen az irodai teakonyhákig kínálunk megoldásokat, szem előtt tartva az ár-minőség arányt, valamint a kedvező szállítási határidőt.

Lakásbútor választékunkban az olasz VALCUCINE, PIANCA és a SAN GIACOMO gyárak bútorainak  eleganciája, letisztult formavilága, magas minősége, szinte végtelen anyag, szín és méret választéka  ügyfeleink igényeinek maradéktalan kiszolgálását biztosítja.

Irodabútor kínálatunk az ESTEL  irodabútorgyár  választékát tartalmazza, amelynek kiváló minőségű bútoraiból tervezzük meg az irodák, illetve az otthoni munkahelyek berendezését. Az irodabútorok forgalmazása terén arra törekedtünk, hogy választékunk tartalmazza az általános munkahelyek, vezetői irodák, igazgatói irodák, tárgyalók, térelválasztófal, illetve paravánrendszerek, valamint a recepciók kialakításához szükséges teljes termékválasztékot. A PARRI gyár Marco Maran designer által tervezett különleges formavilágú szék és ülőbútor választéka alkalmas közösségi terek, színházak, éttermek és luxuslakások egyedi, színes berendezésére.

Filia-Bona Kft. által forgalmazott konyhabútorok, lakásbútorok és irodabútorok Olaszország vezető, több évtizede a világ bútorpiacán jelenlévő konyha-, lakás- és irodabútor gyártó vállalatainak termékei. A színvonalas bútorokhoz garanciát jelentenek az olyan neves, nemzetközileg is elismert olasz tervezők, mint Gabrielle Centazzo, Giancarl Illiprandi, Fenice di Michele De Lucchi, Rodolfo Dordoni, Massimo Castagna, Ennio Arosio, Alfredo Zengiaro, Silvano del Guerra, Claudio Ferri, Paolo Favaretto, Stefano Gallizioli, akik az említett konyhabútorgyárakkal és irodabútorgyárakkal együttműködve, hozzájárultak a bútorok világszínvonalú ismertségéhez, forgalmazásuk sikeréhez, valamint a tervezési és gyártási koncepció megváltozásához. A bútorok tervezésénél már nem csupán a funkcionalitás, a biztonság és az esztétikum a legfontosabb szempont, amelyekkel a vásárló megelégedettségét célozták meg, hanem ugyanilyen fontosságú a környezetvédelmi szempontok figyelembevétele is.

Cégünktől továbbá rendelhetők, bármely Magyarországon forgalomban levő, beépíthető, illetve szabadonálló háztartási készülékek is, mint pl. Gaggenau, Miele, Bora, Bosch, Küppersbusch, Whirlpool stb.

A konyhabútorok, a háztartási készülékek, valamint a lakásbútorok és egyéb kiegészítők együttes forgalmazása lehetővé teszi, hogy Vevőinknek teljes körű kiszolgálást nyújtsunk. A professzionális kiszolgálást cégünk megfelelően képzett, elkötelezett és szolgálatkész munkatársai segítségével tudjuk teljesíteni.

Szeretettel várjuk bemutatótermünkbe:
Filia-Bona Olasz Bútor Szalon
1113 Budapest, Daróczi út 2/B.

Tisztelettel:
Csorba Judit
ügyvezető igazgató